AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını nişanlanmak

Kahve falında kızını nişanlanmak

Kahve falında kızını nişanlanmak size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, kurtuluşu yakalayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine işaret eder.

Kahve falında kızını nişanlanmak gördüyseniz:

  • Kafanızı karıştıran ya da sinirlerinizi bozan kişiler olabilir.

Kahve falında nişanlı kızı hamile görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kızının nişanlanmasını görmek sırların ortaya çıkmasına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında bi kızın nişanlandığını görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlandığını görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızın nişanlandığını görmek kendisini mutsuz edeceğine, geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla nişanlanmak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşu kızının nişanlandığını görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına inanılır.

Kahve falında kızının nişan görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir