AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızla nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiği kızla nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiği kızla nişanlandığını görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda şartlarınızı dayatmak konusunda ısrarcı olacağınız kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiği kızın nişanlandığını görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla nişanlanmak kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlandığını görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlanmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında komşu kızının nişanını görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kızını nişanlanmak geçim derdinin olmayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında güzel bir kızla nişanlanmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında bir kızla nişanlanmak yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir