AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir kızla nişanlanmak

Kahve falında güzel bir kızla nişanlanmak

Kahve falında güzel bir kızla nişanlanmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, haneden birinin ayrılacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel bir kızla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Size zorla kabul ettirilmeye çalışılan teklifler olabilir.

Kahve falında güzel kızla nişanlanmak huzurunu kaybedeceğine, kolaylığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızla nişanlanmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine yorulur.

Kahve falında nişanlı kızı görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına tabir olunur.

Kahve falında komşu kızının nişanını görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına yorulur.

Kahve falında genç bir kızın nişanlandığını görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının nişanlanmak borcunun kalmayacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızın nişanlandığını görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızla nişanlanmak yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir