AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının nişanlanmak

Kahve falında kızının nişanlanmak

Kahve falında kızının nişanlanmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, atılım yapacağına, işinin gücünün rast gideceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında kızının nişanlanmak gördüyseniz:

  • Bir süre yaptıklarınızı gözden geçirmek üzere kendinize zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlandığını görmek musibetlerin yaşanacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızını nişanlanmış görmek hem yıpranacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalettir.

Kahve falında nişanlını başka kızla görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla nişanlanmak rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında komşu kızının nişanını görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında nişanlı kızı görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalet eder.

Kahve falında bi kızın nişanlandığını görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek maddi açıdan rahat edileceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir