AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızın nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiği kızın nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiği kızın nişanlandığını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızın nişanlandığını gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşük, fiziki bitkinlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kızla nişanlanmak hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlanmak gün sayacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kızın nişanlandığını görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlandığını görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında genç bir kızın nişanlandığını görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına işaret eder.

Kahve falında bekar kızın nişanlandığını görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında nişanlı kızı hamile görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşu kızının nişanını görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir