AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın numarasını almak

Kahve falında bir kızın numarasını almak

Kahve falında bir kızın numarasını almak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, hayatın pahalılaşmasına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında bir kızın numarasını almak gördüyseniz:

  • Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar.

Kahve falında bir kıza telefon numarası vermek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işarettir.

Kahve falında bir kızın numarasını almak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü numarası yapmak maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine delalet eder.

Kahve falında birine telefon numarası vermek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefon numarasını çevirememek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm numarası yapmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, malvarlığının artacağına rivayet eder.

Kahve falında telefon numarası vermek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında numara istemek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir