AnaSayfa / Genel / Kahve falında numara istemek

Kahve falında numara istemek

Kahve falında numara istemek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında numara istemek gördüyseniz:

  • İleride sorun yaşayacağınız borçlar altına girmeden veya ödemekte zorlanacağınız şeyler almadan önce iyi düşünün.

Kahve falında numara istemek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon numarası istemek haneye dertlerin gireceğine , başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefon numarasını vermek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayılma numarası yapmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonu numarası görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, ilişkilerin noktalanacağına işaret eder.

Kahve falında telefon numarasını çevirememek daha iyi şartlarda yaşayacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına inanılır.

Kahve falında numara görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında plaka numarası görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir