AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon numarası vermek

Kahve falında telefon numarası vermek

Kahve falında telefon numarası vermek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon numarası vermek gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmemeli, sizinle aynı amaçları taşıyan kişilerle, arkadaşlarınızla veya iş birliği içine girebileceğiniz oluşumlarla biraraya gelmelisiniz.

Kahve falında telefonda numara görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin telefon numarasını görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birine telefon numarası vermek hastalanacağına, üzüleceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine alamet eder.

Kahve falında telefon numarası almak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, desteksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında telefon numarasını çevirememek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret eder.

Kahve falında telefon numarası yazmak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefon numarası görmek mal ve para sahibi olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet eder.

Kahve falında telefon numarası söylemek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir