AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm numarası yapmak

Kahve falında ölüm numarası yapmak

Kahve falında ölüm numarası yapmak bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, bir uzmana başvurulacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, makamının tehlikeye gireceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında ölüm numarası yapmak gördüyseniz:

  • Kendinize olan saygınızı ya da öz güveninizi yitirmemek için bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında ölüm numarası yapmak evleneceğinize, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş numarası yapmak sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü numarası yapmak varlık içinde yaşayacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Kahve falında hasta numarası yapmak aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deli numarası yapmak en zor zamanda yalnız kalacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında bayılmış numarası yapmak böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uyuyor numarası yapmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayılma numarası yapmak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, kişinin hedeflediği işi alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir