AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü numarası yapmak

Kahve falında ölü numarası yapmak

Kahve falında ölü numarası yapmak uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, bereketli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında ölü numarası yapmak gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilirsiniz.

Kahve falında ölü numarası yapmak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş numarası yapmak çok üzüntü duyulacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine işaret eder.

Kahve falında kör numarası yapmak bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deli numarası yapmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bayılmış numarası yapmak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, işlerin çığırından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm numarası yapmak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, hem dua alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uyuyor numarası yapmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uyur numarası yapmak bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir