AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine telefon numarası vermek

Kahve falında birine telefon numarası vermek

Kahve falında birine telefon numarası vermek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, sevdiği birine hediye alacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, diplomalı kimse olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında birine telefon numarası vermek gördüyseniz:

  • Bazı konuları az bir gayretle çözebilecekken fazlaca zorluyor olabilirsiniz.

Kahve falında telefon numarası aldığını görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon numarasını vermek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret eder.

Kahve falında birine telefon numarası vermek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonu numarası görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin telefon numarasını görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin telefon numarasını görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon numarası görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir