AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon numarasını çevirememek

Kahve falında telefon numarasını çevirememek

Kahve falında telefon numarasını çevirememek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefon numarasını çevirememek gördüyseniz:

  • Gerçekçi bir planınız yoksa, imajınızı ilgilendiren konularda hızlı hareket etmemeli veya duruşunuza zarar verebilecek konularda dikkatli ilerlemelisiniz.

Kahve falında bir kıza telefon numarası vermek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu numarası görmek çocuk sahibi olacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin telefon numarasını görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine telefon numarası vermek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına inanılır.

Kahve falında telefon numarası almak işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefon numarası istemek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında telefonda numara görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon numarası yazmak dualarına karşılık alacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir