AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kıza telefon numarası vermek

Kahve falında bir kıza telefon numarası vermek

Kahve falında bir kıza telefon numarası vermek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kıza telefon numarası vermek gördüyseniz:

  • Uğraşmakta zorlandığınız ilişkilerinizi yumuşatabilecek alternatif arayışlara girebilirsiniz.

Kahve falında bir kıza telefon numarası vermek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında telefon numarası ezberlemek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında telefon numaranı vermek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında birisine telefon numarası vermek gülmek suretiyle şifa bulacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında telefon numarası vermek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefon numarası almak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin telefon numarasını görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefon numarası istemek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir