AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın göğsünü görmek

Kahve falında bir kızın göğsünü görmek

Kahve falında bir kızın göğsünü görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, kendi geleceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında bir kızın göğsünü gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğiniz konularda başarılı olmak için çok çalışıyorsunuz.

Kahve falında bir kızın göğsünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kızının göğsünü görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında kendi göğsünden süt sağmak yapılan planların alt üst olacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göklerde uçmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsü kesilmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sorunların sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünün açıldığını görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünden süt vermek üzüntülü bir haber alınacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kendi göğsünün büyüdüğünü görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir