AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi göğsünün büyüdüğünü görmek

Kahve falında kendi göğsünün büyüdüğünü görmek

Kahve falında kendi göğsünün büyüdüğünü görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kendi göğsünün büyüdüğünü gördüyseniz:

  • İşlerin nasıl yapıldığı ile değil ne yapıldığı ile ilgilenmeyi tercih edin.

Kahve falında göğsün büyüdüğünü görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir göğsünün büyüdüğünü görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kendi göğsünün büyüdüğünü görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına yorulur.

Kahve falında göğsünün büyüdüğünü görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünün birinin büyüdüğünü görmek takdir edileceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyüdüğünü görmek özgüveninde artış yaşanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkanın büyüdüğünü görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dilin büyüdüğünü görmek kırılan kalbin onarılacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir