AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi göğsünden süt sağmak

Kahve falında kendi göğsünden süt sağmak

Kahve falında kendi göğsünden süt sağmak yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi göğsünden süt sağmak gördüyseniz:

  • Davranışlarınız, çevrenizdekiler üzerinde uyumsuz bir kişi izlenimi bırakıyor.

Kahve falında kendi göğsünden süt sağdığını görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünden süt sağdığını görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt sağmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında kendi göğsünden süt sağmak hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünü sağmak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sağlığının kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında insan sütü sağmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, yeni bir hayata başlayacağına işarettir.

Kahve falında kendi memesinden süt sağdığını görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi sütünü sağdığını görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir