AnaSayfa / Genel / Kahve falında göklerde uçmak

Kahve falında göklerde uçmak

Kahve falında göklerde uçmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında göklerde uçmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya belli yeteneklerinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında göklerde uçmak umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göklere uçmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, belaya ve derde düşeceğine işaret eder.

Kahve falında göğe doğru uçmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökte uçmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi göğsünü büyümüş görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine yorulur.

Kahve falında gökte yıldızlar görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gökte yürümek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökten yumurta yağdığını görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir