AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının göğsünü görmek

Kahve falında kızının göğsünü görmek

Kahve falında kızının göğsünü görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, güçlendikçe güçleneceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında kızının göğsünü gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteseler de, sizin yön göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında bir kızın göğsünü görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının göğsünü görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi göğsünden süt içmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında gökten göktaşı düştüğünü görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında parlak gök cismi görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında kendi göğsünü açık görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökte uçak görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir