AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü kesilmek

Kahve falında göğsü kesilmek

Kahve falında göğsü kesilmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında göğsü kesilmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, çocuklarla ilgili konuları veya yaratıcılık gerektiren işleri ilgilendiren alanlarda kalıcı adımlar atabilir, geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında göğsü kesilmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünün kesilmesini görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında göğsünün kesildiğini görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek göğsü görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gökten pamuk yağdığını görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işarettir.

Kahve falında gökten koç indiğini görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir