AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün açıldığını görmek

Kahve falında göğsünün açıldığını görmek

Kahve falında göğsünün açıldığını görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünün açıldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında göğsünün açıldığını görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında göğsün açıldığını görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında gök kapısının açıldığını görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı birinin açıldığını görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açılmış kapı görmek saygı göreceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına inanılır.

Kahve falında başörtüsü açılmak aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında saçının açıldığını görmek büyük başarılar elde edeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, işlerini düzene sokacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir