AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden süt vermek

Kahve falında göğsünden süt vermek

Kahve falında göğsünden süt vermek dinde tartışmaya, maddi yükümlülüklerin azalacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, büyük bir sorun oluşacağına, mutluluktan havalara uçacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik sürprizler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında göğsünden süt gelmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek para biriktirebileceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalettir.

Kahve falında göğsünün süt dolu olduğunu görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Kahve falında göğsü süt dolmak eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsü süt dolu görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünden süt fışkırdığını görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt içmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir