Kahve falında bir kızın elini tuttuğunu görmek

Kahve falında bir kızın elini tuttuğunu görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızın elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Aynı anda yirmi sekiz yerde birden olmaya çalışmanın yarardan çok zararı olabilir.

Kahve falında bir kızın elini tuttuğunu görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının balık tuttuğunu görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek arzularına kavuşacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el tuttuğunu görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına alamet eder.

Kahve falında birinin elini tuttuğunu görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin elini tuttuğunu görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elini tutan birini görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hayattan daha zevk alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir