AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında eşinin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında eşinin elini tuttuğunu görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişeleri, değerleri veya çözüm yollarını paylaşan kişilerle iş birlikleri yapabilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek çok başarılı işlere girileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin elini tuttuğunu görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin balık tuttuğunu görmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini tuttuğunu görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini tutan birini görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına inanılır.

Kahve falında el tuttuğunu görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir