AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek

Kahve falında erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek

Kahve falında erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek elinin darlıktan kurtulacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının elini tuttuğunu görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin elini tuttuğunu görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşla el ele tutuşmak çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tutmak malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir