AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının balık tuttuğunu görmek

Kahve falında kızının balık tuttuğunu görmek

Kahve falında kızının balık tuttuğunu görmek maddi gücünün katlanacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında kızının balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kızının balık tuttuğunu görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızın elini tuttuğunu görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık tutan adam görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir başkasının balık tuttuğunu görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuttuğu balığı geri bırakmak evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük balık tutanı görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında kılıç balığı tuttuğunu görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, çektiği yokluğun unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuttuğu balığı kaçırmak doğruluğu bulacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir