AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında birinin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında birinin elini tuttuğunu görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, karamsarlığa düşeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde, duygularınıza karşınızdaki insana yansıttığınız kadar karşılık göreceksiniz.

Kahve falında arkadaşının elini tuttuğunu görmek üzüntülerin son bulacağına, dualarının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek kısmetinin bollaşacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde yumurta tuttuğunu görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin elini tuttuğunu görmek çok iyi şeylere, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının elini tuttuğunu görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde güvercin tuttuğunu görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, yazgısının güzelleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir