AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının ayağını öpmek

Kahve falında kadının ayağını öpmek

Kahve falında kadının ayağını öpmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yokluğa düşeceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Çok hızlı gelişen olaylar sizi korkutmasın çünkü önemsediğiniz hiçbir şeyi kaybetmeyeceksiniz.

Kahve falında kadın ayağı öpmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının ayağını öpmek onları koruyup kollayacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el ve ayak öpmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında bebek ayağı öpmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak altı öpmek yeni kapılar açılacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında baba ayağı öpmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin ayağını öpmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin ayağını öpmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, pek çok olumlu gelişmelere işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir