AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tabanı öpmek

Kahve falında ayak tabanı öpmek

Kahve falında ayak tabanı öpmek üzüleceğine, yıpranacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kazançsız işler peşinde olmaya delalet eder.

Kahve falında ayak tabanı öpmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında ayak tabanı öpmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanında kıl görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak tabanı görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, geleceğe dair planlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek maddi açıdan rahat edileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında ayak tabanını kara görmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir