AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kizim hamile görmek

Kahve falında bir kizim hamile görmek

Kahve falında bir kizim hamile görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında bir kizim hamile gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vererek konunun ilerlemesini sağlamak işleri zorlaştırabilir.

Kahve falında bir kizim hamile görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına yorulur.

Kahve falında kiza hamile kalmak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at kişnemesi görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocayi kiskanmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evladina kizmak dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilini baska kizla görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş kisileri görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında evlenecek kisiyi görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir