AnaSayfa / Genel / Kahve falında evladina kizmak

Kahve falında evladina kizmak

Kahve falında evladina kizmak helal kazanç elde edeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, çok daha mutlu olunacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına yorulur.

Kahve falında evladina kizmak gördüyseniz:

  • Sizi çok hareketli bir akşam bekliyor.

Kahve falında evladina kizmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevgilini baska kizla görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavrulmus kiyma görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, borçlarının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında kişneyen at görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında at kişnemesi duymak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında erkek kiyafet görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında is kiyafeti görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir