AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı yanağından öpmek

Kahve falında bir kızı yanağından öpmek

Kahve falında bir kızı yanağından öpmek yeni fırsatlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun tutumları canınızı sıkabilir.

Kahve falında kızın yanağından öpmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızı yanağından öpmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek yokluğun biteceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kızı yanaktan öpmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızı yanağından öpmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini yanağından öpmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet eder.

Kahve falında yanakta öpmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir