AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, aile veya meslektaşlarınızla verimli zamanlar geçirebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızı yanağından öpmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızın yanağından öpmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında kızı yanaktan öpmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, bekarsa evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kızı yanağından öpmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanağından öpmek işlerin ters gideceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir