AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı yanağından öpmek

Kahve falında kızı yanağından öpmek

Kahve falında kızı yanağından öpmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, güzel işler yapacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kızı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Kahve falında kızı yanağından öpmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, hasret giderileceğine yorulur.

Kahve falında kızın yanağından öpmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızı yanağından öpmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kızı yanaktan öpmek malını ve parasını sağlama alacağına, ticarette yol katedeceğine delalettir.

Kahve falında bi erkeği yanaktan öpmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir kadını yanağından öpmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir