AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın yanağından öpmek

Kahve falında kızın yanağından öpmek

Kahve falında kızın yanağından öpmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, ününün çoğalacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kızın yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için yaşamdan zevk alabileceğiniz bir takım şeylerle her zaman ilgilenmelisiniz.

Kahve falında kızın yanağından öpmek işlerin günden güne daha da artacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalettir.

Kahve falında bir kızı yanağından öpmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızı yanaktan öpmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, onurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında kızı yanağından öpmek gelmek istediği noktalara geleceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine delalet eder.

Kahve falında yanaklarından öpmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir bayanı yanağından öpmek çok üzüntü duyulacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir