AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini yanağından öpmek

Kahve falında sevdiğini yanağından öpmek

Kahve falında sevdiğini yanağından öpmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, ayrılık yaşanacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Hiç kimse açık yürekli ya da fazla cesur bildirimlerin peşinden gitmek istemiyor olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanağından öpmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanağından öpmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek psikolojik olarak toparlanacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini yanağından öpmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir