AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanakta öpmek

Kahve falında yanakta öpmek

Kahve falında yanakta öpmek insanlar tarafından sevileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanakta öpmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız ziyaretler veya seyahatler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında eşini yanağından öpmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında bir kadını yanağından öpmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı yanağından öpmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü birini yanağından öpmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini yanaklarından öpmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini yanağından öpmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını yanağından öpmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir