AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı kel görmek

Kahve falında bir kızı kel görmek

Kahve falında bir kızı kel görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızı kel gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bir kızı kel görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı kel görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kadını kel görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelımeı sehadet getırmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında keli saçlı görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında başı kel görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kel olmak yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine yorulur.

Kahve falında kel tavuk görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir