AnaSayfa / Genel / Kahve falında keli saçlı görmek

Kahve falında keli saçlı görmek

Kahve falında keli saçlı görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, iyi geçiminin biteceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keli saçlı gördüyseniz:

  • Hangisinin sıkıntı doğuracağı değil, hangisinin sizin için daha faydalı olacağı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının ortasını kel görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında birinin saçını kel görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kel birini saçlı görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keli saçlı görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarının kel olduğunu görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalettir.

Kahve falında saçını kel yapmak duaların kabul göreceğine, aileyle iş yapmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir