AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel tavuk görmek

Kahve falında kel tavuk görmek

Kahve falında kel tavuk görmek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kel tavuk gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda özel bir kişiye gelecek planlarınızdan bahsedebilirsiniz.

Kahve falında kel tavuk görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasının ortasının kel olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başın kel olduğunu görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına delalettir.

Kahve falında saçının ortasını kel görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında saçların kel olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığın birini kel görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kel olduğunu görmek o işi canlandıracağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir