AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kel görmek

Kahve falında saçı kel görmek

Kahve falında saçı kel görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, doğru haber almaya, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında saçı kel gördüyseniz:

  • Abartılı veya aşırı davranışlardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında saçlarının kel olduğunu görmek hayatının bir anda renkleneceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kel olan birini saçlı görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı olan birini kel görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında saçının kel görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında saç dökülmesi kel kalmak kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına yorulur.

Kahve falında saçın kel olduğunu görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç dökülmesi kel olmak zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir