AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelımeı sehadet getırmek

Kahve falında kelımeı sehadet getırmek

Kahve falında kelımeı sehadet getırmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret eder.

Kahve falında kelımeı sehadet getırmek gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilirsiniz.

Kahve falında kelımeı sehadet getırmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başın kel olduğunu görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasının kel olduğunu görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının kel olduğunu görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına delalettir.

Kahve falında saçlarının kel olduğunu görmek hafif ve iyi hissedeceğine, şansın ve bahtının da açılacağına işarettir.

Kahve falında saçın yarısını kel görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında kafasını kel görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kafanın kel olduğunu görmek aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir