AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kel olmak

Kahve falında kendini kel olmak

Kahve falında kendini kel olmak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işarettir.

Kahve falında kendini kel olmak gördüyseniz:

  • Hassasiyetlerinizi paylaşan bir kişiye rastlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında saçının kel görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında saçını kel kestirmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kel görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kel yapmak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret eder.

Kahve falında kel cüce görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kel saç görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında bir arkadaşını kel görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kel kalmak kara kara düşünür olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir