AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı erkek organıyla görmek

Kahve falında bir kızı erkek organıyla görmek

Kahve falında bir kızı erkek organıyla görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, oğlu evli ise boşanacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızı erkek organıyla gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Kahve falında bir kızı erkek organıyla görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, kendi işinin patronu olunacağına yorulur.

Kahve falında kızın erkek organı görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kızlık organı görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek organına dokunmak gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeklik organına dokunmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında erkek organını kıllı görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, eşi tarafından yüceltileceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın erkeklik organını görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızda erkek organı görmek dargınların barışacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir