AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organını kıllı görmek

Kahve falında erkek organını kıllı görmek

Kahve falında erkek organını kıllı görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, birlikteliğe başlayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, başarılarının tadına varacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organını kıllı gördüyseniz:

  • Borca girmekten veya aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.

Kahve falında erkek organında kıl görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kıllı erkek organı görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek organını kıllı görmek işlerinin hafifleyeceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında üreme organında kıl görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kadın organını kıllı görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında kadın organı kıllı görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, mevkilerinin yüksek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadınlık organını kıllı görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Kahve falında kadın organından kıl koparmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir