AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızda erkek organı görmek

Kahve falında kızda erkek organı görmek

Kahve falında kızda erkek organı görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, rızkının kesileceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında kızda erkek organı gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilere boyun eğmeden önce, söylenenleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında bir kızda erkek organı görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kızda erkek organı görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Kahve falında kızda erkeklik organı görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek iç organı görmek elinin döneceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının erkeklik organı görmek dargınların barışacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında erkeklik organı yalamak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bayanda erkek organı görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında erkek organı traş etmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, üzgün olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir