AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızlık organı görmek

Kahve falında kızlık organı görmek

Kahve falında kızlık organı görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına inanılır.

Kahve falında kızlık organı gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız veya bazı problemlere getirdiğiniz çözümler diğer kişilerle aynı olmayabilir.

Kahve falında kızlık organı görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında kızın erkek organı görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızı erkek organıyla görmek umutlarını yitireceğine, yollarını ayıracağına delalettir.

Kahve falında kadında erkeklik organı görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işaret eder.

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında hayvanların iç organlarını görmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Kahve falında erkek organı görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bayanda erkek organı görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, büyük kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir