AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılana ellemek

Kahve falında yılana ellemek

Kahve falında yılana ellemek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, hoş muhabbette olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, rahata ve huzura kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yılana ellemek gördüyseniz:

  • Artık çok fazla önem taşımayan ya da eski özelliğini yitirmiş ilişkilerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında yılanı ellemek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine rivayet eder.

Kahve falında yılana ellemek uzun uzun dalıp gideceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan ellemek hobilerine eğileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine delalettir.

Kahve falında kendi dışkısını ellemek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini ellemek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadını ellemek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, halsizleşeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeği ellemek hayatının güzelliklerle dolacağına, verilen  sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir