AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın memesini ellemek

Kahve falında kızın memesini ellemek

Kahve falında kızın memesini ellemek sahip olunan gücün kaybedileceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızın memesini ellemek gördüyseniz:

  • Rahatlatıcı aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kızın memesini ellemek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın memesine ellemek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına işaret eder.

Kahve falında memeye ellemek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek tutumlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının memesini ellemek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kadının memesini ellemek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında kadın memesi ellemek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızı ellemek evlenme yolunda adım atacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir