AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı dudağından öpmek

Kahve falında bir kızı dudağından öpmek

Kahve falında bir kızı dudağından öpmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, hasretliğin biteceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen getmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızın dudağından öpmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızı dudaklarından öpmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kızı dudaktan öpmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yeni kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızı dudaktan öpmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bi kızı dudağından öpmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, duaların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında kızı dudağından öpmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir