AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı dudaktan öpmek

Kahve falında bir kızı dudaktan öpmek

Kahve falında bir kızı dudaktan öpmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Konuşkanlığınızın artması ile çevreyi etkileyebilmek için yeni stratejiler geliştirme imkanını bulabileceksiniz.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, ün salacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızı dudaktan öpmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine delalet eder.

Kahve falında kızın dudağından öpmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızı dudağından öpmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında kızı dudağından öpmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir